sábado, 14 de enero de 2012

Piper beteak

Jaietarako plater gozoa. Bazkaltzera  jende asko  etortzen zaigunean aurreko egunetik prestaturik izan ditzakegu, horrela, egun horretan sukaldaria lasaiago egongo da  eta hobeto pasatuko du. Oso interesgarria izaten da ere, izozkailuan gordetzea, oso ondo geratzen dira, hori bai, desizozteko aurreko gauean hozkailuan ipini behar dira eta goizean giro-tenperaturan utzi.


Osagaiak:
Makailu zati bat (ez da xerra bat izan behar, buzkana edo belarriak balio dute)
Piquillo piper osoak bi lata.
Berakatza buru bat.
Olibazko olioa.
Bi kupula handi
5 goilarakada irin.
Esne litro bat.
Gatza.
Bi arrautza.


Egiteko era argazki hauetan ikusiko duzue:

Piper beteak on PhotoPeach


No hay comentarios:

Publicar un comentario